Win een Axis Companion Line videobewakingssysteem


 

Axis Companion Line

De Axis Companion Line is een alles-in-één oplossing op maat van kleine bedrijven, zoals kledingwinkels of kantoren, die hun bezittingen binnen de bedrijfsmuren (werknemers, klanten, goederen) wensen te beschermen.

 

Deze videobewakingsoplossing bestaat uit een volledig geïntegreerd systeem, waaronder een netwerkcamera en een SD-kaart of recorder voor opslag van video-opnames. Via de videobeheersoftware kan je de opgenomen beelden zowel lokaal als via je pc of mobiel toestel raadplegen.

 

De draadloze verbinding maakt dat je het geheel eenvoudig en snel zelf kan installeren. De bijhorende app, beschikbaar voor Android en iOS, ondersteunt je daarbij.

 

Spreekt jouw voorbeeld het meest tot de verbeelding?

Hoe zou jij Axis’ Companion Line inzetten in jouw bedrijf? Wat wil je beter beschermen en waarom? Laat het ons weten! De meest boeiende toepassing belonen we met een gratis Axis Companion Line, op maat van jouw specifieke behoefte.

 

Je kan je voorbeeld, mèt motivatie, via onderstaand formulier indienen en dit tot en met 14 oktober. Daarna wordt de wedstrijd afgesloten. De winnaar wordt bekendgemaakt op 19 oktober. In de weken daarna krijgt die zijn Axis Companion Line toegestuurd.

 

Het winnende praktijkvoorbeeld zal daarnaast ook door onze redactie worden belicht en gepubliceerd op ZDNet en Smartbiz.

 

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. 

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.Win 4x Maximum Security 2014 van Trend Micro

Doe nu mee en win!

 

Vier exemplaren Maximum Security 2014 van Trend Micro liggen hier te wachten op een nieuwe eigenaar. Met deze alles-in-één bescherming voor al uw apparaten geeft Titanium Maximum Security u een onovertroffen bescherming en privacy voor alles wat u en uw gezin online doen. U ontvangt met dit pakket de bekroonde bescherming voor Android tablets/Android smartphones en pc’s/laptops. Ook brengt dit pakket grondige privacy en beveiliging op Facebook, Google+ en Twitter. De robuuste voorzieningen voor ouderlijk toezicht maken het voor uw kinderen veilig online en met de online opslagruimte voor foto’s en andere digitale bestanden kunt u uw persoonlijke bestanden veilig back-uppen op internet. Is deze wedstrijd wat voor jou? Deelnemen dan… en snel!

Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig: geef gewoon het correcte antwoord op onze wedstrijdvraag. De winnaars worden persoonlijk via e-mail verwittigd en kunnen hun prijs daarna persoonlijk komen afhalen.