De uitdagingen van Identity en Access Management voor jouw bedrijf

[Whitepaper] Waarom is Identity en Access Management vandaag de dag zo moeilijk? Deze whitepaper belicht de uitdagingen en presenteert geschikte oplossingen.

De digitale transformatie naar de cloud maakt Identity en Access Management (IAM) een stuk complexer. Elke stakeholder heeft andere vereisten. Werknemers moeten toegang krijgen tot een reeks aan on-premises, cloud- en mobiele applicaties om hun werk te kunnen uitvoeren. Dat moet zo snel mogelijk gaan, maar tegelijk moet het IT-departement ook de veiligheid waarborgen.

Uit recent onderzoek blijkt dat de gemiddelde organisatie er meer dan een dag over doet om nieuwe SaaS-applicaties in een bestaande on-premises IAM-oplossing te integreren Waarom is het zo moeilijk en tijdrovend om IAM toe te passen op applicaties die van zoveel verschillende endpoints afkomstig zijn?

Deze whitepaper gaat dieper in op de verschillende redenen die daarvoor verantwoordelijk zijn en presenteert mogelijke oplossingen in de vorm van Identity as a Service (IDaaS).

[whitepaper title=”Infuse identity across all applications and endpoints” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/identify_1.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20171109_heliview_identify”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business