White paper

Hoe ernstig zijn grootschalige hacks voor jouw bedrijf?

[Whitepaper] Er zijn veel ongestructureerde gebruikersgegevens gekaapt in 2017, maar het aantal doelgerichte cyberaanvallen daalde. Welke industrieën lopen het meeste gevaar, en voor welk type aanvallen moeten bedrijven zich behoeden?

In 2017 zijn meer dan vier miljard gegevens gestolen door ransomware, DD0S-aanvallen, spam en beveiligingslekken. Dat is meer dan de vorige twee jaar samen. Vooral de zorg- en financiële sector bleken een populair doelwit. Hoe hebben de kwetsbaarheden zich ontwikkeld in de afgelopen jaren en op welke manier gaan cybercriminelen te werk?

Volgens de IBM X-Force Threat Intelligence Index 2017 zijn vooral ongestructureerde lijsten met gebruikersnamen, wachtwoorden en e-mails gestolen. Daarom geven de cijfers een vertekend beeld: het aantal gelekte gegevens is nog steeds enorm, maar specifieke documenten van bedrijven kunnen veel meer schade aanrichten. In deze whitepaper, die je hier gratis kan downloaden, kom je meer te weten over de datalekken van 2016.

[whitepaper title=”IBM X-Force Threat Intelligence Index 2017″ thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/xforcethreat.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20171109_heliview_forcethreat”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business