Versnel digitale transformatie met de hybrid cloud

[Whitepaper] Deze whitepaper onderzoekt hoe bedrijven wereldwijd de hybrid cloud in hun voordeel gebruiken. Leer uit hun ervaringen om de hybrid cloud ook in jouw bedrijf succesvol in te zetten.

Twee derde van alle bedrijven die hun traditionele IT-infrastructuur met de cloud combineren, halen reeds voordeel uit die hybride omgeving. De meest succesvolle bedrijven in die groep, gebruiken de hybrid cloud niet alleen voor kostreductie en hogere productiviteit, maar vooral ook als drijfveer voor de digitale transformatie.

De hybrid cloud is een springplank voor nieuwe innovaties als internet of things en cognitive computing, die een disruptief effect hebben op de markt.

Deze whitepaper onderzoekt hoe bedrijven wereldwijd de hybrid cloud in hun voordeel gebruiken. Leer uit hun ervaringen om de hybrid cloud ook in jouw bedrijf succesvol in te zetten.

[whitepaper title=”Versnel digitale transformatie met de hybrid cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/growinguphybrid.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170522_IBM_growing”]    [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business