IT-as-a-Service voor dummies

[Whitepaper] Hoe zet je het beste de mogelijkheden van de cloud naar je hand? Aan welke voorwaarden moet je bedrijf voldoen om een vertrouwde partner te worden? Leer van naaldje tot draadje hoe je IT-as-a-service levert.

De wereld van IT ondergaat een drastische verandering. Steeds meer bedrijven zien een opportuniteit in het aanbieden of gebruiken van IT-as-a-service. Dit is niet gewoon maar een nieuw model om applicaties te leveren. Het is een nieuwe aanpak om een brede waaier aan modulaire services te voorzien. Deze vormen een oplossing voor de steeds veranderende problemen waarmee bedrijven tegenwoordig geconfronteerd worden.

Wie zich waagt in de wereld van ITAAS moet beslagen op het ijs komen. Om een reputatie te vestigen moet je consistentie en voorspelbaarheid kunnen verzekeren. Deze gratis te downloaden whitepaper voorziet beslissingsnemers en IT-verantwoordelijken van een uitgebreide roadmap om de overschakeling naar ITAAS te maken.

[whitepaper title=”IT as a Service for Dummies” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/dummies.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170522_IBM_dummies”]    [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business