White paper

Zo overwin je de uitdagingen van de cloud

[Whitepaper] De cloud wordt meer en meer binnen bedrijven ingezet om moderner en flexibeler te werken. Welke uitdagingen hebben zij moeten overwinnen?

De cloud wordt een volwassen platform voor datamanagement, integratie, business intelligence en analytics. Ondanks het feit dat sommige bedrijven de technologie nog niet gebruiken, wordt de weerstand kleiner. Bedrijven begrijpen dat de cloud flexibiliteit en schaalbaarheid toevoegt aan hun BI- en analytics-projecten.

Organisaties gebruiken de cloud in uiteenlopende toepassingen. Sommigen gebruiken de technologie om het aantal gebruikers die analytics kunnen uitvoeren te vergroten; anderen hebben een cloud om hun databank te moderniseren. In onderstaande whitepaper worden de ervaringen van bedrijven die de cloud gebruiken onderzocht. Er wordt gekeken naar de tevredenheid van de organisaties en welke uitdagingen de bedrijven hebben moeten overwinnen.

[whitepaper title=”Zo overwin je de uitdagingen van de cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/biana.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170411_SAS_BI_anal”]    [/whitepaper]

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business