Machine learning kan analytics naar nieuw niveau tillen

[Whitepaper] Bedrijven passen al enige tijd analytics toe om beter te presteren. Door machine learning toe te passen, kunnen organisaties nog meer voordeel halen uit de data die ze hebben verzameld.

De voorbije decennia hebben bedrijven analytics omarmt om een competitief voordeel te krijgen en efficiënter te werken. Tegenwoordig is analytics echter een verwachte toepassing binnen organisaties, waardoor het niet langer dezelfde hoeveelheid voordelen biedt ten opzichte van andere bedrijven. Organisaties zijn daarom gedwongen om dieper in de data die ze hebben verzameld te duiken om er nog steeds hun voordeel mee te doen.

Met name de vooruitgang in machine learning zorgt ervoor dat bedrijven grotere en beter verstaanbare analytics strategieën kunnen toepassen. In onderstaande whitepaper worden de kansen die machine learning bedrijven biedt uit de doeken gedaan. Bovendien worden de grootste uitdagingen beschreven die het integreren van machine learning in analytics met zich meebrengt.

[whitepaper title=”The Evolution of Analytics: Opportunities and Challenges for Machine Learning in Business” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/ana.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170228_SAS_Analytics_analytics”]     [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business