Maak jouw servicedesk intelligenter met big data en social collaboration

[Whitepaper] Door de verregaande digitalisering kunnen helpdesks bepaalde aspecten automatiseren, maar tegelijk verlopen de meeste contacten nog via telefoon. Deze whitepaper presenteert een oplossing voor dat dilemma.
[whitepaper title=”Turn data into knowledge” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/hpe.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20161217_HP_IT_operations_data”]

Eindgebruikers bezitten in de wereld van vandaag verschillende opties om hulp voor IT-problemen te bemachtigen. Door de verregaande digitalisering in de voorbije jaren hebben helpdesks de mogelijkheid om bepaalde aspecten hiervan te automatiseren binnen hun bedrijf. Onderzoek toont echter aan dat het overgrote deel van de contacten tussen werknemers en de helpdesk nog altijd via telefoon verlopen.

Deze white paper poneert een innovatief antwoord op het bovenstaande dilemma: wat als de servicedesk een sociaal platform ter beschikking stelt waarop eindgebruikers vragen kunnen stellen, om zichzelf en anderen te helpen? Voor de IT helpdesk zou dit een potentieel belangrijk middel zijn om patronen en trends vlugger te identificeren, escalaties te voorkomen en informatie te hergebruiken. Lees meer over hoe u sociale samenwerking kan gebruiken om uw helpdesk naar een hoger niveau van efficiëntie te tillen.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business