White paper

De harde realiteit over de cloud

[Whitepaper] De cloud belooft bedrijfssystemen efficiënter en flexibeler te maken, maar de realiteit is niet altijd zo rooskleurig.
[whitepaper title=”The Cloud Hangover” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/sungard.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151130_Sungard_cloud_hangover”]De voorbije jaren is er een heuse hype rond de cloud ontstaan. Volgens experts kan de technologie namelijk voor meer efficiëntie en flexibiliteit zorgen. Ook kan het gebruik van de cloud de complexiteit van bedrijfssystemen drastisch verminderen. Deze woorden klonken voor veel bedrijven als muziek in de oren en velen lieten hun systeem migreren naar de nieuwe technologie.

Uit onderzoek van Sungard Availability Services blijkt echter dat de realiteit over de cloud niet zo rooskleurig is als experts willen doen uitschijnen. Het kost bedrijven namelijk gemiddeld 240.000 pond om de cloudservices te laten draaien en volgens bijna de helft van de ondervraagden is hun systeem net complexer geworden na de aanname van de cloud. Deze problematiek en hoe bedrijven hier mee omgaan, wordt volledig toegelicht in onderstaande whitepaper.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business