White paper

Hoe besparen op de kosten van uw bedrijfsnetwerk?

[Whitepaper] Een klein bedrijf moet niet op dezelfde schaal in netwerkinfrastructuur investeren als een grote onderneming om toch van uitstekende service op hoge snelheid te genieten.
[whitepaper title=”Geavanceerde oplossingen voor compacte zakelijke netwerken ” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/netgearleadgen.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150929_Netgear_progressive”]

Een snelle en betrouwbare netwerkinfrastructuur is essentieel voor het goed functioneren van ieder bedrijf. Grote ondernemingen maken gebruik van kostbare oplossingen met navenante onderhoudskosten, maar in een kleinere omgeving zijn investeringen op die schaal niet noodzakelijk om uitstekende service op hoge snelheid te bieden. Voor hen zijn er meerdere opties beschikbaar om tegen lagere kosten uitmuntende dekking van een draadloos netwerk te kunnen garanderen. Maar waar moet u dan op letten?

In deze whitepaper analyseren we de noden van kleine organisaties van 1 tot 20 werknemers, bedrijven die 20 tot 100 personen te werk stellen en instellingen met 100 tot 500 werkers. In deze uiteenzetting nemen we voor de drie bedrijfstypes de mogelijkheden en de pijnpunten onder de loep die cruciaal zijn om het meest optimale netwerk te selecteren voor uw werkomgeving.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business