White paper

Security intelligence: De volgende stap in de beveiliging van bedrijfsdata

[Whitepaper] Voor bedrijven die het belang van databeveiliging inzien, is Security intelligence de volgende logische stap bij het beschermen van hun gegevens.
[whitepaper title=”IT executive guide to security intelligence” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/secint.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150728_IBM_security_intelligence_executive_guide”]

Met het toenemend aantal digitale toepassingen op de werkvloer, is het van cruciaal belang dat bedrijven hun data veiligstellen. Jammer genoeg wordt er maar al te vaak gebruik gemaakt van een reactieve methode, waarbij er pas actie wordt ondernomen nadat een veiligheidsprobleem werd ontdekt. Deze actie beperkt zich meestal tot het enkel en alleen oplossen van het ontdekte veiligheidsprobleem.

Een algemeen veiligheidsprogramma wordt door veel bedrijven namelijk als te kostelijk ervaren. Ook met de complexiteit van dergelijke programma’s hebben veel bedrijven moeite. In deze whitepaper wordt er daarom grondig uitgelegd hoe je een volledig veiligheidsprogramma moet opstellen en onderhouden. Gaande van de detectie van problemen tot risicoanalyses en fraudedetectie.

[/whitepaper]

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business