Smart Business Strategies

Featured Stories

Laatst verschenen over Smart Business Strategies

Green IT mag best groener

Het thema 'Green IT' blijft onze aandacht opeisen. Maar in de praktijk valt die lagere energiefactuur soms fel tegen, zeker als u zwaar afhankelijk bent van IT.

donderdag 10 april om 12u31 - Door

De hybride cloud is koning

Bij publieke clouds is Amazon de populairste leverancier, bij private OpenStack. Maar een hybride aanpak spreekt bedrijven het meest aan.

maandag 07 april om 10u10 - Door

Hoe oude documentformaten leesbaar maken?

De ontwikkelaars van het openbron kantoorpakket LibreOffice slaan alarm: heel wat oude documentformaten zijn niet meer te lezen. Met het Document Liberation Project willen ze daar wat aan doen.

maandag 07 april om 09u40 - Door

Doe mee en win een Huawei P6.

Doe mee aan het onderzoek voor het ICT-jaarboek: hoe tevreden bent u over uw IT in uw bedrijf? Van smartphone, tot pc en server. Van telecomoperator tot outsourcer. U kan er een smartphone mee winnen én het jaarboek zelf.

woensdag 02 april om 17u03 - Door

CIO, let ook op de klanten

CIO's moeten zich niet alleen met hun interne IT-activiteiten bezighouden. Ook de systemen die voor de klantenervaring zorgen, verdienen aandacht.

dinsdag 01 april om 12u10 - Door

Blackberry nog twee jaar in het rood

Blackberry worstelt al enige tijd met zijn hardware. Ondanks bezuinigingen vermoedt een analist dat het nog tot maart 2016 duurt voordat het telefoonbedrijf uit de rode cijfers is.

dinsdag 01 april om 10u51 - Door

In het magazine

TOP Downloads

Downloads