Nieuws

WhatsApp ligt plat [UPDATE]

De populaire berichtendienst WhatsApp ervaart een storing. Nieuwe berichten raken niet tot bij de server, waardoor verkeer tijdelijk onmogelijk is.

Update: WhatsApp lijkt opnieuw te functioneren, al rapporteren sommige gebruikers enkele vertragingen. Zowel chatten als videobellen werkt tijdens onze tests opnieuw vlot.

Berichtendienst WhatsApp ligt er uit. Minstens een deel van de gebruikers in België en Nederland kan geen berichten meer versturen. Berichtjes vinden hun weg niet naar de server van WhatsApp, waardoor ze uiteraard ook niet afgeleverd kunnen worden. Ook telefoneren via de applicatie werkt momenteel niet.

We kregen het nieuws binnen via onze lezers en konden het intussen ook zelf bevestigen. Het is op dit moment niet duidelijk of de storing slechts enkele gebruikers treft, dan wel iedereen. De problemen zouden zich in ieder geval over heel Europa voor doen, en volgens sommige online berichten wereldwijd zijn.

Op twitter is de hashtag #whatsappdown intussen trending, en dat wereldwijd. Zodra we officiële communicatie van WhatsApp ontvangen, zullen we dit artikel verder updaten. Intussen bevestigen steeds meer gebruikers van overal ter wereld dat ze problemen ervaren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business