Nieuws

Amazon verhuurt krachtige virtuele desktops via de cloud

Amazon biedt erg krachtige virtuele machines aan die bedrijven kunnen gebruiken om hun verouderde computerpark te upgraden.

 
Amazon Web Services lanceert nieuwe WorkSpaces Power-bundels. Deze bundels bieden je een krachtige virtuele desktop aan die via de cloud werkt. De machines zijn bedoeld voor ontwikkelaars, data-analisten en andere mensen die zwaar computerwerk verrichten. Dankzij het aanbod van Amazon hoef je voortaan geen krachtige computer in je bezit te hebben om intensief computerwerk te verrichten.
 
Amazon biedt al langer dergelijke pakketten aan en voegt hier nu de nieuwe power-bundels aan toe. Deze WorkSpaces Power-bundels bestaan uit vier virtuele CPU’s, 16 GiB RAM (1 GiB is ongeveer 1,074 GB) en 275 GB opslagruimte.
 
De krachtige virtuele desktop kost 78 dollar per maand. Dat is 43 dollar duurder dan een Standard-bundel, die 2 virtuele CPU’s, 4 GiB RAM en 130 GB opslagruimte bevat. Klanten kunnen er eveneens voor kiezen om 19 dollar per maand en 68 cent per uur te betalen voor een Power-bundel. Deze optie is interessant voor mensen die de virtuele desktop niet vaak gebruiken.
 
De WorkSpaces van Amazon zijn erg interessant voor bedrijven. Je kan het bestaande computerpark met minder krachtige pc’s eenvoudig upgraden naar krachtige machines door gebruik te maken van de dienst. Zelfs goedkope, trage computers kunnen snel en krachtig worden door ze te verbinden met de cloud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business