Nieuws

Proximus verlaagt prijs van mobiele all-in abonnement voor kmo's

Proximus wijzigt zijn mobiele abonnementen voor kmo's. Alle formules krijgen meer mobiele data, en dat zorgt ook voor veranderingen in de prijs. Voor sommigen gaat die omhoog, bij anderen omlaag.

 
Nieuwe en bestaande klanten met een mobiel abonnement zien vanaf augustus hun voorwaarden gewijzigd bij Proximus. De Belgische provider voert veranderingen door voor zijn zakelijke abonnementen gericht op kmo’s en zelfstandigen, en in zijn consumenten-aanbod. Die laatste groep kijkt collectief tegen een prijsstijging aan, voor de zakelijke klanten kan de verandering ook positief uitpakken.
 
De telecomoperator stelt dat het met de aanpassing tegemoet komt aan de verwachtingen van klanten en hen de ruimte geeft om te profiteren van hun mobiele data zonder dat ze steeds een oog op het verbruik moeten houden. Het is duidelijk dat Proximus meer gebruikers naar zijn duurdere all-in aanbod wil lokken, aangezien deze klanten kunnen genieten van een prijsdaling.

Abonnementen

De prijzen en de mobiele data voor Bizz Mobile en Bizz all-in gaan dus de hoogte in, de extra’s die bij elk abonnement horen blijven ongewijzigd. Dit mag je concreet verwachten:
-Bizz Mobile S gaat van 1 naar 1,5 GB, de kostprijs gaat van 12 euro naar 13 euro.
-Bizz Mobile M gaat van 3 naar 5 GB, de kostprijs van 21 naar 23 euro.
-Bizz Mobile L gaat van 8 naar 10 GB, de kostprijs van 36 naar 39 euro.
-Bizz Mobile XL gaat van 12 GB naar 20 GB, de kostprijs blijft 56 euro.
 
Wie gebruik maakt van Bizz All-in kan het volgende verwachten:
-2 GB gaat naar 3 GB, de prijs daalt van 87 naar 79 euro.
-8 GB gaat naar 10 GB, de prijs daalt van 95 euro naar 88 euro
-12 GB gaat naar 20 GB, de prijs daalt van 115 euro naar 105 euro.

Roaming

De wijzigingen aan de abonnementen zullen vanaf 1 augustus ingaan. Proximus stelt zijn klanten tegen dan op de hoogte via e-mail, sms of brief. Wie niet akkoord is met de verandering, kan zijn abonnement aanpassen of opzeggen. Uiteraard zal je deze mobiele data ook vrij van roamingkosten in de Europese Unie kunnen gebruiken. Bizz All-in-klanten hebben nog altijd de mogelijkheid om voor 10 euro extra Proximus TV aan hun abonnement toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business