Nieuws

Lenovo presenteert piepkleine workstation met Quadro-graphics

De Lenovo ThinkStation P320 Tiny is de kleinste ISV-gecertificeerde workstation op de markt met Nvidia Quadro Graphics aan een scherpe instapprijs.

 
In New York heeft Lenovo op zijn Tech World Transform-event het doek gelicht van de ThinkStation P320 Tiny. Lenovo claimt dat het de kleinste workstation ter wereld is met ISV-certificatie. De technologiegigant vindt dat workstations krachtig en tegelijk klein moeten zijn in een wereld waar extra kantoorruimte geld kost. De ThinkStation P320 Tiny maakt optimaal gebruik van kleine ruimtes, zonder dat je compromissen moet maken.
 

Specificaties

 
De P320 is compatibel met alle ThinkStation Tiny-accessoires en kan teren op de nieuwste generatie Intel Core i-processors (Kaby Lake), Q270-chipset en Nvidia Quadro Graphics. Het spreekt voor zich dat er in deze kleine behuizing geen desktop Quadro-graphics zitten. Binnenin vinden we de mobiele Quadro P600, gekoppeld aan twee slots DDR4 RAM (tot 32 GB) en tot 2 TB opslag. Omdat de workstation zo klein is, maakt de P320 Tiny gebruik van een externe 135W-voedingsadapter.
 
Ondanks de kleine behuizing is er geen gebrek aan connectiviteit: 6x USB 3.0, 2x DisplayPort, 4x mini-DisplayPort, wifi, ethernet, Kensington-slot, hoofdtelefoon- en microfoonaansluiting. Het kleinood meet amper 35 x 179 x 183 mm, waardoor je hem zonder problemen overal op kantoor kan aansluiten.
 

ISV-certificering

 
Dankzij de ISV-certificering garandeert Lenovo dat de ThinkStation P320 Tiny perfect werkt met populaire zakelijke programma’s zoals Autocad, Autodesk, Revit, Vectorworks en andere programma’s. De certificering belooft een consistente en accurate softwarebeleving.
 
[related_article id=”171096″] Lenovo mikt met deze desktop op enkele gerichte gebruikersgroepen. Allereerst de STEM-studierichting waar ISV-certificering van belang is om diverse softwarepakketten goed te draaien. Ook financial traders zijn welkom om de P320 Tiny te omarmen. Product designers en architecten kunnen dan weer de Nvidia Quadro-graphics optimaal testen in 2D- en 3D-ontwerpen.
 
 
De Lenovo ThinkStation P320 Tiny is in Europa eind juli beschikbaar vanaf 1.449 euro excl. BTW.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business