CES-beurs voor start-ups en innovators komt naar lage landen

CTA, gekend van de grote CES-beurs in Las Vegas, lanceert een satelliet-event in Amsterdam waar Nederlandse, Belgische en Europese start-ups en innovatiebedrijven centraal staan.

 
De Consumer Technology Association (CTA) kondigt de komst van CES Unveiled naar Amsterdam aan. CES Unveiled is een satelliet-evenement van ’s werelds grootste elektronicabeurs CES, die ieder jaar in Las Vegas plaatsvindt. Ooit stond CES voor Consumer Electronics Show maar vandaag heeft de beurs een veel bredere insteek waarbij innovatie centraal staat. Start-ups winnen daarbij aan belang, en zullen daarom ook in Amsterdam een centrale rol spelen.
 
Gary Shapiro, CEO van de CTA, onthult het nieuws zelf tijdens een perslunch in de Nederlandse hoofdstad. Hij laat verstaan dat de Nederlandse start-up-geest en het innovatieve klimaat dat daarmee gepaard gaat hem heeft overtuigd om het nieuwe event naar onze noorderburen te brengen. Voor CES Unveiled werkt de CTA samen met het Nederlandse StartupDelta, dat op zijn beurt ook Belgische start-ups bij het project wil betrekken.
 
Shapiro maakt wel duidelijk dat het event niet alleen rond start-ups zal draaien. Ook andere bedrijven zijn welkom, zolang ze maar op significante manier bijdragen aan innovatie. Het event in kwestie krijgt een stevige mediafocus maar moet ook investeerders aantrekken, die meteen de kans krijgen om contacten te leggen met jonge bedrijven om nieuwigheden te ondersteunen. Of er met deze versie van CES Unveiled een jaarlijkse traditie gestart wordt, wil hij evenmin kwijt.
 
CES Unveiled vindt op 26 oktober 2017 plaats in de Beurs van Berlage. Innovatieve bedrijven en start-ups kunnen vandaag al contact opnemen met de organisatie op zich kandidaat te stellen.
 

Beeld: Wikipedia/Mtcv

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business