Brussels event helpt bedrijven op weg met "IoT-isering"

Op 8 juni vindt de Internet of Things Convention Europe plaats. In deze eerste editie richt het event zich tot iedereen die in de IoT-markt actief is, of eraan denkt om de eerste stap te zetten.

 
Internet of Things wint gestaag een groter deel van de markt in. Wat betreft IT-trends in de afgelopen jaren, kan het IoT nooit ontkomen aan een plaats in de top vijf. Dat potentieel wilt de Internet of Things Convention Europe belichten, met behulp van een voorstelling van de huidige IoT-spelers in België.
 
Het event richt zich voornamelijk op bedrijven die hun organisaties willen “IoT-iseren”, zo laat de organisatie weten in een persbericht. “Deze eerste Internet of Things Convention Europe wil het Belgische bedrijfsleven stimuleren om meer dan ooit te investeren in het maatschappelijk en economisch potentieel van deze markt.”
 
Ter plaatse worden een aantal uiteenlopende IoT-toepassingen voorgesteld, om de bezoeker een beeld te bieden van de huidige én toekomstige toepassingsmogelijkheden. Bijna 40 bedrijven stellen hun producten tentoon, opgedeeld in een van de vijf belangrijkste sectoren in de IoT-markt: ‘IoT enablers’ Smart Living, Health Care en Smart Cities en Smart Factory.
 
De conferentie wordt officieel geopend met de keynote van Wouter Haerick, waarna gedurende de dag een dertigtal voordrachten van ervaringsdeskundigen gepland staan. Zo kan de bezoeker niet alleen kennismaken met de huidige speler op de Belgische markt, maar ook deelnemen aan workshops, een expert aan de tand voelen over veelvoorkomende IoT-mythes en ontdekken hoe de toekomst van IoT eruit ziet.
 
De Internet of Things Convention Europe zal doorgaan op 8 juni, in Tour & Taxis, Brussel. Bezoekers kunnen de conferentie gratis bezoeken mits registratie.
 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business