Microsoft biedt zakelijke apps voortaan in bulk aan

De Windows Store is nog steeds het kneusje der app-stores. Ontwikkelaars blijven schuw van het platform en verkiezen Apple en Google om hun apps aan de man te brengen. Microsoft zet daarom een nieuw offensief in gericht op zakelijke applicaties.

 
De Windows Store for Business werd in 2015 gelanceerd als portaal waarop IT-beslissingnemers apps kunnen selecteren om binnen de organisatie te verspreiden. Tot voor kort werden enkel gratis apps aangeboden, maar daar komt nu verandering in. Ontwikkelaars kunnen namelijk vanaf donderdag ook apps tegen betaling indienen.
 
Dat is goed nieuws, aangezien ontwikkelaars zo niet alleen een groot publiek bereiken, maar hun apps ook in grote hoeveelheden kunnen verkopen. Bedrijven krijgen in de toekomst bovendien korting als ze apps in bulk aankopen, volgens Microsofts blogpost. Bijkomende voordelen zoals invoicing en in-app aankopen zouden bij de volgende update toegevoegd worden.
 
De betalende apps in Windows Store for Business zijn beschikbaar in meer dan dertig landen, waaronder België, Nederland en Luxemburg. Op de site staat geschreven dat de Store beschikt over “duizenden apps”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business