Bert Baeck is Vlaamse Jonge Ondernemer 2016

Bert Baeck ging aan de haal met de titel van Vlaamse Jonge Ondernemer 2016. Die award werd onlangs uitgereikt door JCI Vlaanderen, de non-profitorganisatie voor ondernemers tussen 18 en 40.

 
Bert Baeck werd begin maart verkozen als de Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar, en kan nu ook pronken met de Vlaamse variant van de titel. Baeck nam het namelijk op tegen de vier andere Vlaamse afgevaardigden en trok aan het langste eind. De award werd vrijdag uitgereikt in Oostende door de lokale tak van de internationale ondernemersorganisatie JCI.
 
Voor het bepalen van de winnaar let JCI op de pijlers: duurzaamheid, business, individualisme, gemeenschap en internationalisme. Baeck kon indruk maken op de jury vanwege “zijn ijzersterk dossier, gecombineerd met een bijzonder enthousiaste presentatie”.
 
Als 33-jarige ondernemer heeft Baeck inderdaad een indrukwekkend palmares. In 2007 stond hij mee aan de wieg van D square, een provider van analytics-oplossingen en -software, waarvan hij enkele jaren later CEO werd benoemd. D square staat bekend om TrendMiner, een webapplicatie die data analyseert met behulp van patroonherkenning en machine learning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business