Nieuws

Facebook start met test van eerste zakelijke app

Het Facebook at Work platform heeft zijn eerste app gekregen: Work Chat. Het bedrijf is gestart met het testen van het chatprogramma op Android.

 
Facebook is geruisloos begonnen met het testen van de Work Chat app, de eerste app die het lanceert voor zijn zakelijke platform. Dat platform, Facebook at Work, staat al even in de steigers. Begin dit jaar onthulde ‘s werelds grootste sociale medium zijn plannen voor een werk-gefocuste versie van zijn populaire netwerk.
 
Eind vorige week lanceerde Facebook de testversie van de Work Chat voor Android, waarbij gebruikers hun collega’s berichten kunnen sturen via een interface die bijna identiek is aan Facebook Messenger. Het laat toe om berichten naar één of een groep gebruikers te sturen. Ook telefoongesprekken binnen het netwerk zullen via Work Chat mogelijk zijn, met VOIP.
 

 
Iedereen kan de app downloaden via de Google Play Store, maar deze is enkel te gebruiken met een geldig Facebook at Work account. Zo’n 300 bedrijven zouden momenteel meewerken aan de bètafase van het zakelijke platform.
 
Beeld : Twin Design / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business