Nieuws

Microsoft bereidt lancering Windows 10 Store for Business voor

Microsoft heeft meer informatie vrijgegeven over de Windows 10 Store for Business. Het portaal zou normaal gezien deze maand lanceren, maar dat lijkt te zijn uitgesteld.

 
Microsoft bereidt de lancering voor van zijn beloofde Windows Store for Business voor Windows 10. Het heeft daarbij al wat initiële info over de appwinkel beschikbaar gemaakt sinds 4 november. Op de nieuwe websites kunnen gebruikers al een profiel aanmaken of inloggen met een bedrijfsaccount.
 
De Windows 10 Store for Business is het portaal voor Windows 10 apps voor zakelijke gebruikers. De eerste plannen voor een dergelijke digitale winkel onthulde Microsoft in november 2014. De zakelijke variant van de Windows store is speciaal ingericht voor administrators of andere IT-verantwoordelijken. Zij kunnen er apps voor het bedrijf aankopen in grotere kwantiteiten, licenties aan apps toewijzen of intrekken en updates beheren. Het portaal zou zowel standaard Windows apps verdelen als aangepaste sectoriële apps die enkel in bepaalde organisaties gebruikt worden.
 
Normaal gezien zou de Windows 10 Store for Business samen arriveren met de grote herfst update die Microsoft gepland heeft voor deze maand, maar dat lijkt nu minder waarschijnlijk. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigd dat het portaal beschikbaar zal zijn voor testers, maar wilde niets kwijt over een definitieve datum voor de officiële release.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business