Nieuws

Seminar "Cloud & Business Continuity": keynote spreker bekend

De keynote spreker voor het gratis seminar "Cloud & Business Continuity" is vastgelegd. Peter Witsenburg, stichter van het non-profit adviesorgaan Belgium Cloud, zal enkele cruciale vragen bespreken.

 
De keynote spreker voor het gratis BusinessmeetsIT seminar “Cloud & Business Continuity” op 26 november is bekend. Peter Witsenburg toont tijdens deze bijeenkomst waar u rekening mee moet houden als de cloud deel gaat uitmaken van uw business continuïteit en hoe u de samenwerking met uw cloud provider kunt verbeteren door de juiste vragen te stellen.
 
In de afgelopen vijf jaren heeft Peter Witsenburg zich gespecialiseerd in cloud computing-technologieën, met als doel de cloud dichter bij de eindgebruiker te brengen door middel van advies en integratie-diensten. Met een duidelijke focus op de ontwikkeling en implementatie van sales- en marketing strategieën voor B2B, heeft Peter een track record weten op te bouwen in het begeleiden van bedrijven die clouddiensten aan willen bieden. Hij helpt daardoor ondernemers bij de transitie van productverkoop naar het aanbieden van diensten aan hun eindklanten.

Betrouwbaarheid in de cloud

Het seminar staat compleet in het teken van de vraag hoe cloud bij kan dragen aan de continuïteit van uw business. Want steeds meer van onze data, toepassingen en infrastructuren verplaatsen naar de cloud. Hoe kunnen we de uptime van onze IT, en daarmee het bedrijf, optimaliseren?
Hieronder alvast een aantal vragen die aan bod zullen komen:
 
– Wat als er een storing optreedt?
– Welke afspraken kan u maken over eventuele gevolgschade voor uw organisatie?
– Wat zijn de vragen die u kan stellen aan de cloud service provider in verband met business continuity?
 
Keynote spreker Peter Witsenburg is onder meer initiatiefnemer en stichter van Belgium Cloud, dat op zijn beurt als een non profit ICT-branchevereniging advies verleent aan de gebruikers van clouddiensten. Verder neemt hij deel aan diverse initiatieven, zoals de special intrest group van de Europese Commissie die een code of conduct aan het ontwikkelen is voor clouddiensten in Europa.
Tijdens dit seminar zullen ook 5 concrete customer cases worden gepresenteerd door zij die erbij betrokken waren. De cases worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Meer informatie over dit seminar vindt u via onderstaande link:
//www.businessmeetsit.be/events/162890/seminar-cloud-business-continuity-26-11-2015-/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business