Nieuws

Telenet Business schenkt snelste kabelinternet aan bedrijven

Telenet Business biedt zijn klanten een verse internetoplossing aan die naast snelheid ook betrouwbaarheid moet leveren.

 
De zakelijke poot van Telenet lanceert een nieuwe formule waardoor bedrijven van het snelste internet van de telecomprovider kunnen genieten. Met Corporate Fibernet 240/25 brengt Telenet Business een coaxproduct op de markt met de hoogste uploadsnelheid. Hiermee wil de provider zowel een snel als betrouwbaar product aan zijn zakelijke klanten aanbieden.
 
Specifiek levert Corporate Fibernet zijn klanten 240 mbps downloadsnelheid en 25 mbps bij het uploaden. Daar hoort ook een onbeperkt datavolume bij en meerdere vaste IP-adressen. Verder zal de provider ook een VDSL back-upoplossing voorzien zodat internettoegang gegarandeerd kan worden in alle situaties. Daarnaast is er ook een zeven op zeven te bereiken ondersteuningslijn van Telenet.
 
“We [breiden] voor middelgrote tot grote ondernemingen onze portfolio uit met het nieuwe Corporate Fibernet 240/25: het snelste coax internetproduct met back-up lijn. Telenet biedt hiermee als eerste operator in Vlaanderen en Brussel een supersnel internetproduct mét inclusief hoogwaardige back-up aan,” stelt senior vice-president Telenet Business Martine Tempels.
 
Er zit ook schaalbaarheid in de formule: de klant kan de capaciteit van de back-uplijn bepalen, hoeveel vaste IP-adressen hij of zij wilt, en de optionele gegarandeerde bandbreedte. Het prijskaartje voor Corporate Fibernet is daarom ook per klant te bepalen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business