Nieuws

IBM bouwt brug tussen verschillende platformen

De nieuwe service Bluemix Local stelt gebruikers in staat applicaties te ontwikkelen die zowel op publieke en private clouds als datacenters werken.

 
Bluemix Local is een service die gebruik maakt van Relay. Relay is een technologie gemaakt door IBM die ervoor zorgt dat alle cloudapplicaties en –omgevingen actueel zijn en blijven. In Bluemix Local zitten meer dan honderd services die gebruikt kunnen worden om applicaties en services te programmeren en uit te breiden.
 
Ook een console die zowel voor publieke en private clouds als datacenters gebruikt kan worden, moet het onderhoud van een dergelijke infrastructuur vereenvoudigen. Als laatste laat de service toe de data op de cloud te synchroniseren met de clouddatacenters van IBM over heel de wereld.
 
Voor IBM vormt Bluemix Local wederom een manier om hybride cloudomgevingen te ondersteunen. Hybride cloudomgevingen zijn namelijk de standaard geworden voor bedrijven en er valt dan ook veel geld uit te rapen voor bedrijven die deze technologie aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business