Nieuws

IBM bouwt Internet of Things-gemeenschap op

Om de ontwikkeling van nieuwe IoT-applicaties te bevorderen heeft IBM een Internet of Things-community opgezet, namelijk Remix.

 
Op Remix kan je je kennis en ervaringen delen rond het ontwikkelen van toepassingen voor het Internet of Things. Ook krijgen alle deelnemers van Remix toegang tot Bluemix. Bluemix is een ontwikkelomgeving in de cloud van IBM waarop je je applicaties kan ontwikkelen, uitrollen en managen.
 
Verschillende handleidingen, voorbeeldcodes, tips en adviezen zijn beschikbaar op Remix. Hiermee kan je zelf aan de slag bij het maken van allerhande IoT-applicaties. Lukt het je toch niet je applicatie op te zetten aan de hand van de handleidingen van IBM? Een hele gemeenschap van IoT-specialisten staat klaar op Remix om je met raad en daad bij te staan.
 
“Remix is bedoeld om de IoT-wereld te democratiseren en toegankelijk te maken voor ervaren ontwikkelaars én nieuwkomers,” vertelt de algemeen directeur van de IoT-afdeling van IBM, Christopher O’Connor. Een leuke insteek, al is het voor IBM uiteraard ook een manier om hun eigen IoT-technologie te promoten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business