Nieuws

Microsoft brengt Advanced Threat Analytics op de markt

Vanaf augustus zullen bedrijven zich beter kunnen beschermen tegen cyberaanvallen. Microsoft brengt dan namelijk zijn Advanced Threat Analytics product uit.

 
In augustus zal Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA) beschikbaar maken voor het brede publiek. De software kan cyberaanvallen blokkeren en maakt hiervoor gebruik van machine learning. ATA is gebaseerd op de technologie die Microsoft vorig jaar verkreeg bij het opkopen van Aorato.
 
Op de prijs van dit product zal je nog even moeten wachten, Microsoft belooft dit namelijk op 1 augustus aan te kondigen. Voorlopig is het al wel duidelijk dat ATA als standalone software, als deel van het Enterprise Mobility Suite (EMS) van Microsoft en als deel van de Enterprise Client Access License (ECAL) beschikbaar zal zijn.
 
Het uitkomen van ATA in augustus is echter niet het enige Microsoft-nieuws van deze week. Vanaf vandaag is het Azure Rights Management, welke onderdeel is van EMS, namelijk ook beschikbaar voor iPhones en iPads. Om hiervoor ondersteuning aan te bieden heeft Microsoft zijn Office voor iOS geüpdatet. De huidige release ondersteunt enkel het bekijken van Word-, PowerPoint-, of Excel-bestanden die beschermd zijn met rechten. In de toekomst zal je echter ook dergelijke documenten kunnen creëren op je iPad of iPhone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business